Home Agenda Actes pel tercer aniversari de l’1 -O

Data

01 oct. 2020
Expired!

Time

18:00

Actes pel tercer aniversari de l’1 -O

La Comissió de l’1-O de Castellar hem programat diferents actes pel proper dijous 1 d’Octubre. Com cada any volem recordar que aquesta és una celebració transversal, adreçada a tota la ciutadania de Castellar.
És una celebració per no oblidar que, gràcies a l’esforç de tots i contra tot pronòstic, vam aconseguir organitzar un referèndum sobre la independència de Catalunya. I que va ser tot un triomf de la democràcia, doncs malgrat la violència policial, a tot el país més de 2.200.000 persones van dipositar el seu vot. A Castellar les urnes van recollir 9.148 vots.
Els actes organitzats tindran dos escenaris principals. El primer: les finestres i balcons de cada llar. Des d’aquí us animem a vestir el dijous dia 1 els balcons amb senyeres, estelades, fotografies i símbols de democràcia.
Us animem també a penjar fotografies a Instagram amb l’etiqueta #1ocastellar.
El segon: la plaça del Mirador, que a les 18h s’omplirà de sabates en forma de manifestació, representant les persones que vàrem defensar les escoles i les urnes ara farà 3 anys.
A les 19:30 hi haurà, com cada dijous, la concentració pels presos i tot seguit l’actuació musical d’Els Collons del Pare Rababa.
Els assistents ens organitzarem seguint les mesures de seguretat, distància i mascaretes que marca el protocol per la covid19.