Bases Concurs:
- Concurs individual per a no professionals.
- Cal inscripció prèvia: abans del 17 de març de 2020 a les 20h,
Indicar: nom i cognoms i telèfon de contacte per un dels següents canals:
- Telèfon o whatsapp: 600.465.414
- Bústia situada, a tal efecte, al Mercat Municipal
- Correu electrònic a: castellarvalles@esquerra.cat.
- El dia del concurs, 19 de març, entre les 13:00 i les 13.20 caldrà presentar el plat a la parada d’ERC a la Fira de Sant Josep.
Cal portar una cassola o recipient amb la recepta ja cuinada i acabada, i els estris per a servir el plat. L’organització donarà una targeta a cada persona participant per escriure el seu nom i el del plat que presenta a concurs, i caldrà col·locar-la al costat del plat. Les persones participants disposaran d’una taula per servir al plat les seves receptes. - A les 13:30 el jurat començarà amb el tast dels plats calents i seguidament es continuarà amb el tast de plats freds.
El jurat valorarà la recepta tastant-la del plat.
El jurat valorarà el sabor per una banda, i l’originalitat i la innovació, per l’altra.
El que donarà lloc a dues categories de les que seran premiats els millors plats, els premis s’atorgaran al moment: - Premi al plat més innovador i original: val per un sopar per a dues persones a un restaurant de Castellar del Vallès.
- Premi al plat més saborós: val de 100€ per gastar en botigues de l’Associació Comerç de Castellar.
- Una cop el jurat hagi realitzat el tast de tots els plats, també es permetrà al públic assistent realitzar un petit tast. A tal efecte l’organització disposarà de plats i coberts.
- Qualsevol imprevist no contemplat en aquestes bases serà resolt per l’organització. El fet de concursar suposa l’acceptació de les bases.