Home Agenda Concurs de la mongeta de ganxet

Data

19 març 2020
Expired!

Concurs de la mongeta de ganxet

1.- Es tracta d’un concurs individual per a no professionals.

2.- Cal inscripció prèvia o bé a castellarvalles@esquerra.cat o bé a través d’una bústia que hi haurà situada, a tal efecte, al Mercat Municipal. La data límit per inscriure’s serà el 17 de març de 2019.

3.- El dia del concurs, caldrà portar una cassola o recipient amb la recepta ja cuina i acabada, així com els estris per a servir el plat.

4.- L’organització donarà una targeta a cada persona participant per tal que hi escriguin el seu nom i el del plat que presenten a concurs. Aquesta targeta caldrà col·locar-la al costat del plat.

5.- El dia del concurs caldrà presentar el plat entre les 11.30 i les 12.00 a la parada d’ERC a la Fira de Sant Josep. Primer es començarà amb el tast dels plats calents i seguidament es continuarà amb el tast de plats freds.

6.- Les persones participants disposaran d’una taula per servir al plat les seves receptes. El jurat valorarà la recepta tastant-la del plat.

7.- Cal tenir en compte que el dia del concurs NO es disposarà de material per escalfar el plat.

8.- El jurat valorarà el sabor del plat, per una banda, i l’originalitat i la innovació, per l’altra. Per tant hi haurà dues categories, una categoria en la que el primer premi se l’endurà el plat més innovador i original, i una altra categoria en la que el guanyador serà qui presenti el plat més saborós.

9. – Una vegada el jurat hagi realitzat el tast de tots els plats, també es permetrà al públic assistent realitzar un petit tast. A tal efecte l’organització disposarà de plats i coberts.

10.- El premi, per a la categoria del plat més saborós, consistirà en un val de 100€ per gastar en botigues de l’Associació Comerç de Castellar, i per a la categoria del plat més innovador, consistirà en un val per un sopar degustació per a dues persones al restaurant Garbí. Hi haurà un record per a cada participant.

11.- Els premis s’atorgaran el mateix dia a les 13.00h